Streatart – La Strada Buona della Pizza

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Piazza Buenos Aires, 19, Roma, RM, Italia

http://www.streatart.it/

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Streatart è un gioco di parole che racchiude: l’arte del cibo di strada

Streatart è l’arte della pizza al taglio realizzata con prodotti stagionali, farine biologichelunga lievitazione fino a 72 ore e un’elevata quantità d’acqua nell’impasto che ne garantisce il basso valore calorico. Il formato in cui troverete la pizza è senz’altro originale per le pizzerie a taglio ovvero… tondo! Formato che la sera diventa addirittura più grande.

Gli ingredienti vengono cotti sul momento, noterete infatti che il condimento e la farcitura della pizza esposta sono “a crudo”. Una volta scelta la vostra pizza essa viene riscaldata così che la mozzarella, ad esempio, subisca un solo processo di scioglimento: ciò garantisce che il prodotto non venga cotto diverse volte alterandone sapore e genuinità.

I fritti sono buoni e originali, come le arancine alle verdure miste e lemongrass. Potete sedervi e gustarli sia fuori che all’interno, dove troverete delle postazioni per ricaricare il vostro smartphone in un ambiente che unisce funzionalità ad una sobria eleganza.

Siamo nel cuore dei Parioli e allora perché non fare due passi verso il verde di villa Ada? Sì, ma con la pizza di Streatart e un pizzico di voglia di aspettare il momento… ♫ Wait!

Assaggiate: Arancine provola, zafferano e timo!!!

Streatart is the amazing place where pizza art becomes a masterpiece. This is thanks to local fresh ingredients, organic flour, and a long fermentation time of 72h… a plus, the great content of water (and moist) in the dough, which makes it fluffy and definitely cuts the calories down. Not bad uh?

The concept here is: freshness. So, you’ll be surprised to find out that the toppings on the pizza are… raw. Why that? The answer is an extremely simple, yet ingenious reason: when you choose your slice and they warm it up for you, the toppings have right the time to cook, melt, slightly fry, preventing to cook them more and more times during the day (a habit that literally destroys their natural flavour and nutritious supply, and end up in them being dry and, well, overcooked). For what we have said so far, their rare ROUND pizza al taglio (never seen anywhere else) would be a valid reason to come over and give it a try, but the truth is that they are offering even more.

Try for example their fried delicacies, particularly the supplì. They come in many flavours and they are all prepared with original combinations of vegetables, often with a touch of exotic spices (who would have ever thought of putting lemongrass into a supplì? They did!). And if your smartphone battery is down, they have sockets everywhere for you to recharge it at will!

Streatart highlights: supplì with provola, saffron and thyme!

The perfect soundtrack: Wait

 

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